0.7 C
Lloret de Mar
L'hotel Samba és un dels que han obert a l'estiu amb les mesures corresponents.

Manifestació dels hotelers lloretencs, aquest divendres a Girona, contra el tancament del sector

El sector demana als governs que reconsiderin el tancament i exigeix una injecció directa de diners.

L'hotel Samba és un dels que han obert a l'estiu amb les mesures corresponents.

Darreres Notícies

Els hotelers de Lloret de Mar se sumen a la manifestació convocada aquest divendres a la ciutat de Girona per part del sector en contra del tancament dels establiments a causa de la Covid-19. El gremi lloretenc, juntament amb la federació d’hostaleria de les comarques de Girona, es manifestaran per tal de reclamar als governs que reconsiderin el tancament.

Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria de Lloret, reclama que “necessitem una injecció directa de diners per sobreviure i afrontar aquest tancament injust que ens afecta directament”.

Dispensador de gel hidroalcohòlic (Evenia Hotels)

Dotras exposa que, durant la reobertura, el sector s’ha adaptat a les mesures exigides amb les inversions corresponents. Conclou que els establiments d’allotjament són segurs i que no es pot fer tancar tot un sector de manera general sense oferir ajudes econòmiques. Recorda que de l’hostaleria en depenen altres sectors, com els serveis o l’alimentació.

Tant el gremi lloretenc com el gironí demanen al govern que s’emmirallin en altres països, com França, on hi ha el toc de queda i la limitació d’horaris. Dotras posa com a exemple que “el passat dissabte a Perpinyà hi havia veïns gironins gaudint allà, amb tot l’oci obert” i considera que “això és injust, no pot ser“.

Cartell de la manifestació dels hotelers, aquest divendres a Girona.

La convocatòria és aquest divendres, a les 11:30h, a l’oficina de correus de la ciutat de Girona. Els manifestants -a qui es demana que hi vagin vestits dels seus oficis- faran un recorregut fins a la delegació del Govern, on es llegirà un manifest en contra del tancament del sector hoteler.

spot_img

El + Vist