14.3 C
Lloret de Mar

Manu Guix presenta el nou disc ‘Després de tot’, aquest divendres a Santa Cristina

És un concert molt esperat, després de les dues anul·lacions de l'estiu passat.

Manu Guix
Manu Guix

Darreres Notícies

Aquest divendres, concert de primer ordre al paratge de Santa Cristina. Manu Guix hi presenta el seu nou treball, ‘Després de tot’. El defineix com un disc “honest, optimista i sincer, que busca fer somriure el públic”.

El concert del Manu Guix Quintet és molt esperat, després que s’hagués d’anul·lar fins a dues vegades l’estiu passat. Arseni Frigola, obrer major de Santa Cristina, assenyala que “ara ve a presentar un nou disc, és un al·licient més“.

Manu Guix és el cap de cartell, que inaugura el cicle de concerts de Música a Santa Cristina. Serà aquest divendres, a la plaça del Pi.

Parlem de la resta del cicle. El segon concert de Santa Cristina anirà a càrrec de The Gramophone Allstars Big Band. El grup de la Bisbal de l’Empordà interpretarà peces de música jamaicana i afroamericana el proper 9 d’agost.

El dia 17 hi trobarem el grup que formen Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust. Hi presentaran el disc #enCantants.

L’últim concert d’aquest festival a Santa Cristina anirà a càrrec del Brossa Quartet. Aquesta formació de corda serà l’única actuació que es farà a dins de l’ermita de Santa Cristina. El proper 24 d’agost.

Durant tot l’agost, a partir d’aquest divendres, es duu a terme el cicle de concerts d’estiu a Santa Cristina. L’hora és sempre a partir de les 22:30 hores. L’entrada anticipada val 15 euros i es pot comprar al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist