3.7 C
Lloret de Mar
Martí Sais, campió cadet a La Bisbal

Martí Sais (Club Tennis Lloret), campió de la categoria cadet en la competició a La Bisbal

A més, Víctor Molina i Berta Gutiérrez van ser campions al circuit d'estiu del GEIEG.

Martí Sais, campió cadet a La Bisbal

Darreres Notícies

Martí Sais, del Club Tennis Lloret, ha estat el campió de la categoria cadet en la competició que es va dur a terme dies enrere a La Bisbal. D’aquesta manera, l’esportista lloretenc -que es troba entre els 50 millors tenistes cadets de l’Estat espanyol- continua assolint bons resultats.

Sais explica que, tot i la lesió que va tenir al juliol i que el va mantenir fora de joc durant tres setmanes, va poder adaptar-se bé a la situació i disputar quatre finals seguides. En l’últim tram d’aquest estiu, explica que el ritme serà més baix.

Per la seva part, el director esportiu del Club Tennis Lloret, Cristian Martínez, destaca la bona feina que ha fet en Martí i la resta de participants de l’entitat, en una temporada marcada pel confinament, a causa de la pandèmia. Tot i això, assegura que han pogut tenir un bon ritme d’entrenaments des del mes de juny, quan van tornar a les pistes de joc.

A banda de la victòria de Martí Sais a La Bisbal, el Club Tennis Lloret va obtenir resultats molt destacats al Circuit d’Estiu del GEiEG, fa dues setmanes. Víctor Molina va ser campió en la categoria Infantil Masculí, mentre que Berta Gutiérrez va ser la millor de la competició Aleví Femení.

Premis atorgats al circuit juvenil d’estiu del GEIEG (Club Tennis Lloret)
spot_img

El + Vist