17.6 C
Blanes
Festa de l'escuma a Mas Romeu

Mas Romeu celebra la seva festa aquest cap de setmana amb prop d’una desena d’activitats

A banda de totes les activitats que s’han programat, també es farà l’anomenat “gran sorteig”, amb diferents premis.

Festa de l'escuma a Mas Romeu

Darreres Notícies

Mas Romeu es prepara per celebrar, aquest cap de setmana, la festa de la urbanització. Entre aquest dissabte i diumenge s’han programat prop d’una desena d’activitats per a totes les edats.

La jornada començarà aquest dissabte, a les 21h, amb un sopar de germanor al carrer i seguirà amb actuacions musicals. En primer lloc, hi haurà sevillanes a càrrec de l’associació de Los Pueblos de Íllora i la Penya del Graná. Després, sevillanes i flamenc amb l’escola “Báilame” i una sessió de música amb Playdif, a més de coca i cava. Diumenge continuaran els actes, des de les 10h. Es podrà gaudir d’una botifarrada popular i una exhibició de zumba, a més de la celebració amb la festa de l’escuma.

circo de las estrellas

Antonio Bermúdez, de l’associació de veïns de Mas Romeu, destaca que és una festa molt ben valorada per les entitats i empreses de la vila, que cada any hi donen suport per a la seva celebració.

A banda de totes les activitats que s’han programat, també es farà l’anomenat “gran sorteig”, amb diferents premis. Les paperetes valen 1 euro, que va destinat a cobrir les despeses de l’organització. Es podran adquirir en el sopar de dissabte a la nit i en la botifarrada de diumenge al matí. Bermúdez assenyala que “donem molts bons productes, les petites i mitjanes empreses del municipi hi col·laboren”.

Des de l’associació de veïns de Mas Romeu conviden a tothom a participar en la festa. Destaquen que hi haurà un ambient molt familiar i agradable al llarg de tot el cap de setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist