13.5 C
Blanes
Mas Romeu, a vista d'ocell

Mas Romeu celebrarà la festa de la urbanització, amb ‘ambient de poble’

Entre aquest dissabte i diumenge s’han programat una desena d’activitats per a totes les edats.

Mas Romeu, a vista d'ocell

Darreres Notícies

Mas Romeu es prepara per celebrar, aquest cap de setmana, la festa de la urbanització. Entre aquest dissabte i diumenge s’han programat prop d’una desena d’activitats per a totes les edats.

La jornada començarà aquest dissabte, a les 21h, amb un sopar de germanor al carrer i seguirà amb actuacions musicals. En primer lloc, hi haurà una cantada d’havaneres amb “La Perla de Lloret”. Després, sevillanes i flamenc amb l’escola “Báilame” i una sessió de disco movil amb Jorge de Damian i Pola Music.

Diumenge continuaran els actes, des de les 10h. Es podrà gaudir d’una ballada dels gegants de Lloret, una botifarrada popular i una exhibició de dansa amb diferents associacions. La celebració acabarà diumenge, amb la festa de l’escuma i els castells d’aigua. Segons Antonio Bermúdez, un dels veïns organitzadors, les Festes de Mas Romeu compten amb una destacada col·laboració de les associacions i veïns. Considera, a més, que es respira “ambient de poble“.

A banda de totes les activitats que s’han programat, també es farà l’anomenat “gran sorteig”. Les paperetes es podran comprar al llarg de les dues jornades de l’esdeveniment, al preu d’1 euro.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist