18 C
Lloret de Mar

Mascareta obligatòria per a les activitats físiques a la piscina, però no a la zona d’aigües

Davant de l’obligatorietat de portar posada la mascareta mentre es fa exercici, des de la piscina es fan dues recomanacions: fer l’activitat a fora o bé baixar la intensitat.

Usuaris, a la piscina.
Usuaris, a la piscina.

Darreres Notícies

Mascareta obligatòria per a les activitats físiques que es fan al gimnàs i als altres espais de la piscina municipal de Lloret, però no a la zona d’aigües. Aquesta és la novetat que incorporen les restriccions que han entrat en vigor aquest dilluns, juntament amb la resta de mesures per minimitzar el risc de contagi, les quals es mantenen fins a l’11 de gener.

servicios profesionales jimenez

Davant de l’obligatorietat de portar posada la mascareta mentre es fa exercici, el director de la piscina, Ricard Salinas, fa dues recomanacions: fer l’activitat a fora o bé baixar la intensitat.

Pel que fa la resta de mesures, es mantenen iguals. És a dir, aforament reduït al 30% als espais tancats i a la meitat, a fora. La piscina obre cada dia, excepte els festius, com 25 i 26 de desembre, o bé l’1 de gener. I en vigílies assenyalades, com la nit de Nadal o l’últim dia de l’any, tanca a les 5 de la tarda.

En l’última setmana, la piscina ha demostrat el seu tarannà solidari, participant a la Marató de TV3 amb una masterclass i recollint material esportiu per a la campanya de l’institut Rocagrossa.

https://twitter.com/PiscinaLloret/status/1341013051055607808?s=20
spot_img

El + Vist