Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Usuaris, a la piscina.

Mascareta obligatòria per a les activitats físiques a la piscina, però no a la zona d’aigües

Davant de l’obligatorietat de portar posada la mascareta mentre es fa exercici, des de la piscina es fan dues recomanacions: fer l’activitat a fora o bé baixar la intensitat.

Usuaris, a la piscina.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Mascareta obligatòria per a les activitats físiques que es fan al gimnàs i als altres espais de la piscina municipal de Lloret, però no a la zona d’aigües. Aquesta és la novetat que incorporen les restriccions que han entrat en vigor aquest dilluns, juntament amb la resta de mesures per minimitzar el risc de contagi, les quals es mantenen fins a l’11 de gener.

Davant de l’obligatorietat de portar posada la mascareta mentre es fa exercici, el director de la piscina, Ricard Salinas, fa dues recomanacions: fer l’activitat a fora o bé baixar la intensitat.

Pel que fa la resta de mesures, es mantenen iguals. És a dir, aforament reduït al 30% als espais tancats i a la meitat, a fora. La piscina obre cada dia, excepte els festius, com 25 i 26 de desembre, o bé l’1 de gener. I en vigílies assenyalades, com la nit de Nadal o l’últim dia de l’any, tanca a les 5 de la tarda.

En l’última setmana, la piscina ha demostrat el seu tarannà solidari, participant a la Marató de TV3 amb una masterclass i recollint material esportiu per a la campanya de l’institut Rocagrossa.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica