19.2 C
Lloret de Mar
Concert, a Lloret

Més de 50 propostes culturals -la majoria, gratuïtes- per gaudir d’aquest estiu, al carrer

Fins a principis d’octubre, la destinació aglutina tot tipus d'activitats, centrades en la música, la història o bé la tradició.

Concert, a Lloret

Darreres Notícies

Més de cinquanta propostes formen el calendari cultural d’aquest estiu a Lloret de Mar. Fins a principis d’octubre, la destinació aglutina tot tipus d’activitats que es gaudeixen al carrer, centrades en la música, la història o bé la tradició.

Entre les activitats programades destaca el Clon Festival, que celebra la 14a edició i comença aquest divendres amb un plat fort: els enèrgics Smoking Stones. O bé les diferents visites guiades per redescobrir el patrimoni cultural del municipi. A més, es durà a terme la 91a temporada de Sardanes a la fresca, els concerts dels Amics de la Música, una nova temporada del cicle de Música a Santa Cristina o bé les diferents sessions que es duran a terme a la Biblioteca.

El regidor de Cultura, Albert Robert, explica que les més de 50 propostes estan pensades per a tot tipus de públics. Argumenta que “és important que a Lloret passin coses i, si són culturals, encara millor”.

L’Ajuntament i les associacions de Lloret han apostat per potenciar l’activitat cultural al carrer durant aquests mesos d’estiu i afavorir així el turisme familiar.

La majoria de les propostes són a l’aire lliure i gratuïtes, tot i que algunes són de pagament. Les primeres van començar al mes de juny i s’allargaran fins a principis d’octubre. Aquest cap de setmana trobem noves activitats de descoberta patrimonial així com el concert dels Smoking Stones que obre el Clon Festival.

spot_img

El + Vist