7.6 C
Lloret de Mar

Més de 15.000 persones, a les activitats de dinamització de les platges de Lloret i Fenals

És una bona xifra, perquè supera els 13.500 usuaris del 2019, però és inferior al nombre d'usuaris que es van registrar el 2021, quan encara hi havia situació de pandèmia.

El miniclub de Fenals, aquest estiu
El miniclub de Fenals, aquest estiu

Darreres Notícies

Més de 15.000 persones han fet ús aquest estiu del servei de dinamització de platges que Lloret Turisme ofereix a les platges de Lloret i Fenals entre juny i setembre. És una bona xifra, perquè supera els 13.500 usuaris del 2019, l’última temporada abans de la pandèmia.

No obstant això, és un nombre d’usuaris inferior al que es va registrar l’any passat. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, reconeix que és estrany, atesa la situació de pandèmia, però ho atribueix a l’increment de visitants de proximitat, que són els principals usuaris d’aquestes activitats.

“Molt estrany, perquè, evidentment, a Lloret no hi havia la gent que hi ha normalment, però el 2021 hi havia un perfil de client de proximitat, de mercat domèstic de la zona de Catalunya i França”

Elizabeth Keegan

Si desgranem la xifra de 15.000 usuaris, gairebé 9.000 han estat a la platja de Lloret i més de 6.000, a Fenals.

A Lloret, més de 3.000, han participat a les activitats dirigides dels matins a la Roca d’en Maig; gairebé 3.000, en les activitats esportives de voleibol de la tarda i 300; que han participat en les sessions de ioga, que s’han ofert tant per a adults com per a famílies. A més, aquest estiu al miniclub de Lloret s’hi han organitzat quatre sessions titulades “Connecta amb el teu sòl pèlvic” a les que hi han assistit 63 persones.

Pel que fa al servei a la platja de Fenals, uns 2.500, han gaudit del servei de miniclub; més de 3.800, han participat en les activitats dirigides matinals; i gairebé 300 han assistit a les sessions de ioga.

El perfil ha estat variat segons el tipus d’activitat.

“El miniclub compta amb perfils molt familiars i, per contra, la zona esportiva de Lloret té un perfil clarament jove i a les activitats dirigides hi ha un perfil on contemples tot tipus d’edats, sobretot sènior”

Elizabeth Keegan

Pel que fa a les nacionalitats, el públic català i els residents a Lloret segueixen sent, en conjunt, els principals usuaris del programa de dinamització de platges, seguits dels usuaris de la resta de l’Estat. Entre el públic internacional, destaquen el francès com a usuaris dels miniclubs i l’italià en les activitats esportives de voleibol de la platja de Lloret.

spot_img

El + Vist