22.5 C
Lloret de Mar
Imatge antiga del castell d'en Plaja

Més de 6.000 visualitzacions dels vídeos ‘Mirades d’ahir’

El projecte Mirades d’ahir ha registrat més de 6.000 visualitzacions des que es va inaugurar fa dos mesos. Una xifra que l’Ajuntament valora de manera molt positiva. La regidora de Serveis Centrals, Ester Olivé, parla d’èxit i remarca que els més vistos tracten sobre el castell d’en Plaja i sobre el bar Alimany. També hi […]

Imatge antiga del castell d'en Plaja

Darreres Notícies

El projecte Mirades d’ahir ha registrat més de 6.000 visualitzacions des que es va inaugurar fa dos mesos. Una xifra que l’Ajuntament valora de manera molt positiva. La regidora de Serveis Centrals, Ester Olivé, parla d’èxit i remarca que els més vistos tracten sobre el castell d’en Plaja i sobre el bar Alimany.

També hi ha vídeos sobre el Ball de Plaça, les escoles parroquials, la reforma modernista de l’església, el torpede que es va trobar a la platja de Lloret i el bombarder alemany abatut a la vila durant la Segona Guerra Mundial. Tots estan elaborats amb imatges antigues i els comentaris dels Amics de l’Arxiu.

La regidora recorda que el grup es troba cada divendres al matí per comentar tot el que recorden de les fotografies que els mostren els responsables de l’Arxiu municipal.

Els vídeos que barregen els comentaris i les imatges es pengen a les xarxes socials de l’Arxiu amb l’objectiu de difondre una part de la història de Lloret. La intenció de l’Ajuntament és ampliar més el projecte.

spot_img

El + Vist