18.8 C
Lloret de Mar
La Piscina de Lloret en una competició del 2021 (Club Natació Lloret)

Més de 600 nedadors de 71 clubs participaran al Campionat de Catalunya aleví a Lloret

14 dels participants són del Club Natació Lloret, que per primera vegada presenta un grup tan nombrós en un campionat català d'aquesta categoria.

La Piscina de Lloret en una competició del 2021 (Club Natació Lloret)

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret serà la seu, aquest cap de setmana, del Campionat de Catalunya de natació aleví d’hivern. L’organització va a càrrec del Club Natació Lloret, en una cita que reunirà més de 600 nedadors de 71 clubs d’arreu del territori.

La presidenta de l’entitat, Olga Valls, destaca el “gran repte” que suposa organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud en temps de pandèmia. En aquest sentit, s’han hagut de treballar tot una sèrie de protocols per donar la màxima seguretat a la competició.

“És una cita molt important, però realment és un gran repte d’organització pel club i la Piscina, perquè reunirem a més de 600 nedadors a la instal·lació”

Olga Valls

En la categoria femenina, nedaran noies d’11 i 12 anys, mentre que en la masculina ho faran nois entre 12 i 14 anys. Tots ells s’han hagut de classificar per aquesta cita amb bones marques en les jornades de lliga anteriors.

Entre els 600 participants que hi haurà, 14 seran del Club Natació Lloret. Serà la primera vegada que l’entitat podrà reunir un nombre tan elevat de participants en un Campionat de Catalunya en etapa aleví. Alguns d’ells, fins i tot, amb la possibilitat de guanyar una medalla.

“En Aquest campionat tindrem 14 representants i això és la primera vegada que ho aconseguim, en aquesta categoria”

Olga Valls

El Campionat de Catalunya de natació aleví d’hivern comença aquest divendres, a partir de dos quarts de deu del matí, i s’allargarà fins al diumenge a la tarda.

A causa dels protocols antiCovid, no hi podrà haver públic a les graderies de la Piscina Municipal. 

spot_img

El + Vist