25.3 C
Lloret de Mar
Zona verda al costat del pavelló

Més de 7.000 vehicles, donats d’alta per estacionar a la zona verda de Lloret

El regidor de Mobilitat considera que és una xifra molt positiva, ja que representa la meitat dels vehicles censats al municipi.

Zona verda al costat del pavelló

Darreres Notícies

Lloret de Mar compta ja amb més de 7.000 vehicles donats d’alta per fer servir la zona verda d’aparcament, que va entrar en funcionament l’1 de març.

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, creu que la xifra demostra que la nova fórmula d’estacionament està funcionant molt bé, ja que suposa la meitat dels vehicles censats al municipi.

“Molta gent tenia interès en poder gaudir de la zona verda i s’està demostrant que en la gran majoria de zones creades hi ha una rotació molt àmplia”

Cristian Fernández

Recordem que tenen dret a estacionar el seu vehicle en les zones verdes aquelles persones que paguin l’impost de circulació a Lloret i que hagin pagat la taxa de 5 euros anuals, que permet rebre l’adhesiu de la zona verda. També es destina a les les persones empadronades, però que paguin l’impost en un altre municipi, que en aquest cas han de pagar 30 euros; i les persones que no estiguin empadronades a Lloret, però que hi tinguin un habitatge com a segona residència o bé que treballin aquí a la vila, tot i que en aquest cas la quota serà de 60 euros l’any.

Fins al moment, s’ha dut a terme un període de proves, però a partir d’aquest divendres, que comença el mes d’abril, tots els vehicles que estacionin en la zona verda i que no comptin amb el distintiu, rebran la corresponent multa. Cal tenir en compte, també, que tot i comptar amb l’adhesiu que permet aparcar gratuïtament a la zona verda, per fer-ne ús cal treure un tiquet dels parquímetres o a través de l’aplicació Aparcare. És a cost zero i té una durada de 48 hores. L’objectiu és fomentar la rotació de vehicles.

Els sectors de zona verda estan ubicats al costat del CAP i del Teatre, a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals, al costat de les pistes de raqueta i al voltant del Pavelló Municipal d’Esports. Tot i així, el regidor assegura que estudiaran la possibilitat de crear noves places més endavant. Ara mateix hi ha unes 750 places d’aparcament en zona verda.

Qui vulgui més informació, pot contactar amb l’Ajuntament a través del correu electrònic [email protected].

spot_img

El + Vist