22.6 C
Lloret de Mar
Presentació de la prova esportiva, aquest dimecres a Lloret

Més de 700 participants, a la Lloretrail d’aquest diumenge

La principal novetat és que la Lloretrail serà també el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya, on corredors d’alt nivell es jugaran les places al campionat del món a Innsbruck.

Presentació de la prova esportiva, aquest dimecres a Lloret

Darreres Notícies

Més de 700 persones participaran aquest diumenge en la quarta edició de la Lloretrail, que inclourà el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya. Hi ha confirmats corredors de 18 nacionalitats d’arreu del món.

L’esdeveniment esportiu comptarà amb dues distàncies: una de 7 quilòmetres, més popular, i una de 16, més exigent. La Sansi és l’entitat organitzadora. El seu president, José Luís Blanco, explica que la prova passa per “llocs emblemàtics” de Lloret.

La principal novetat és que la Lloretrail serà també el Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya en diferents categories, on corredors d’alt nivell es jugaran les places per participar en el campionat del món a Innsbruck.

La presentació de la quarta Lloretrail s’ha dut a terme aquest dimecres. Durant el matí, una trentena d’alumnes de l’Institut Rocagrossa han participat en un plogging, netejant zones per on passarà la prova esportiva com el Turó d’en Buc i els voltants de la caserna policial. Un parell d’alumnes, Raul Martin i Laura Enfont, expliquen que han trobat sobretot papers a terra i que és una activitat amb un “bon fons”.

La Lloretrail està organitzada per La Sansi, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Diputació de Girona.

spot_img

El + Vist