24.7 C
Lloret de Mar

Més Lloret presenta la llista que acompanya Joan Carles Amaya

Marc López, Albert Bancells, Janine Miró i Ivana Giordanengo ocupen els primers llocs d'un partit amb 1.314 propostes electorals.

-

Marc López, Albert Bancells, Janine Miró i Ivana Giordanengo ocupen els primers llocs de la llista de Més Lloret, un dels nous partits d’aquest 28M, amb Joan Carles Amaya com a candidat. La totalitat de la candidatura s’ha donat a conèixer aquest divendres, 21 d’abril, a la sala polivalent de la Biblioteca, juntament amb una xifra sorprenent: el partit ha confeccionat fins a 1.314 propostes electorals.

També formen part de la llista, fins arribar al número 10, Quique Gonzalo, Inma Orriols, Julián Eusebio, Elisabet Ferré i Camilo Valle. Amaya defineix la candidatura com a “honesta, treballadora, acostumada a la gestió i al servei públic”.

De les propostes electorals que han anunciat, Joan Carles Amaya defensa que la futura residència per a la gent gran no ha d’anar al Turó d’en Buc (com afirmen la resta de partits), sinó a l’edifici abandonat Brava Park de Fenals, ja que serà de “gestió privada”. També aposta per fer una marina seca a Fenals, així com una zona esportiva en aquest barri, a més de reformar el pavelló esportiu municipal amb grades retràctils i un nou institut de FP de caire tecnològic, el qual aniria al Turó d’en Buc.

El lema de Més Lloret en aquests comicis és “passió, compromís i valors”.

200 atletes catalans, aquest diumenge a les pistes de Lloret

Hi haurà proves de velocitat, llançament de pes, fons i una cursa de relleus de 4x100 metres.

Lloret acull la cloenda del Bàsquet Català, amb 1.000 jugadors

El torneig, que començarà aquest dissabte i s’allarga fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons i pistes exteriors.

El Museu del Mar i el cementiri ofereixen visites guiades per la Fira dels ‘Americanos’

El regidor en funcions, Xavi Flores, dona conèixer la xifra de 5.000 carnets del MOLL creats des del 2020 fins ara.
- Publicitat -