13.5 C
Lloret de Mar
Club Judo Nova Unió, al 2012

Els millors judokes internacionals, a l’stage d’aquest cap de setmana a Lloret

S’hi esperen uns 250 esportistes de diferents edats i nacionalitats,dividits segons la seva experiència.

Club Judo Nova Unió, al 2012

Darreres Notícies

Alguns dels millors judokes en l’àmbit internacional es donaran cita, aquest cap de setmana, a Lloret. Participaran a l’stage que ha preparat el Club Judo Nova Unió, que es farà al pavelló esportiu de l’escola Pompeu Fabra.

L’objectiu de l’esdeveniment és cobrir les necessitats de cadascun del participants, que comptaran amb tècnics experimentats que els ajudaran a preparar-se per a les pròximes competicions. El president de l’entitat organitzadora, Marc Dailos, destaca que el component formatiu és clau per aconseguir bons judokes. “Per fomentar la competició, s’ha de fomentar la formació, sense formació no podrem tenir bons competidors, l’objectiu de l’stage és donar a cada judoka el què necessiti, ja sigui físic, tècnic o tàctic”, exposa.

Segons Dailos, s’espera que hi participin uns 250 esportistes de diferents edats i nacionalitats, que estaran dividits segons la seva experiència. Es tracta d’un stage obert que comptarà amb judokes de renom, com Eric Peña (campió d’Europa universitari) i Mireia Lapuerta (entre les deu millors del món), que s’estan entrenant per a campionats d’Europa i del món. Dailos afegeix que “Catalunya té un molt bon nivell de judo”.

L’stage serà aquest dissabte i diumenge, al llarg de tot el dia, al pavelló esportiu de l’escola Pompeu Fabra.

Pel que fa a l’arrelament del judo a Lloret, Dailos considera que hi ha altres modalitats amb més tradició, com pot ser el futbol o l’hoquei. Tot i així, assenyala que a la destinació hi ha hagut bons judokes i destaca que és un dels quatre esports més practicats a Espanya.

spot_img

El + Vist