10.7 C
Lloret de Mar

Mireia Hernández, 3a del món amb la selecció espanyola de natació artística

La lloretenca va ser una de les nedadores que es van tirar a l'aigua al campionat mundial, disputat a Budapest.

La selecció espanyola de natació artística, amb Mireia Hernández
La selecció espanyola de natació artística, amb Mireia Hernández

Darreres Notícies

La lloretenca Mireia Hernández ha quedat tercera del món amb la Selecció Espanyola absoluta de natació artística. El podi l’han completat Ucraïna, en primer lloc, i Itàlia, a molt poques dècimes de les espanyoles.

servicios profesionales jimenez

La competició, disputada a Budapest, ha suposat la primera gran cita a nivell absolut de Mireia Hernández, que fa uns mesos també va formar part de la Selecció en les World Series, celebrades a París. En aquesta ocasió, la lloretenca ha estat una de les nedadores que han saltat a l’aigua i l’experiència assegura que ha estat molt gratificant.

La Mireia, amb els seus pares, durant el campionat
La Mireia, amb els seus pares, durant el campionat

De fet, quedar entre les tres primeres ja era l’objectiu, però fins que no l’han fet realitat no s’ho han acabat de creure.

“És tot un somni, perquè penses que pots arribar a aconseguir-ho, però, fins que no ho tens a les teves mans i no ho has aconseguit juntament amb el teu equip, no ho valores del tot”

Mireia Hernández

A Mireia Hernández li apassiona la natació artística i, molt més enllà d’un esport, la considera un art. Pel que fa als nervis, reconeix que sempre hi són abans de començar, però un cop es tira a l’aigua tot desapareix.

“Un cop et tires, crec que és com una obra de teatre, per a mi la ‘sincro’ va més enllà que un esport, és art; i tens nervis abans, però quan et tires a l’aigua, tot això desapareix”

Mireia Hernández

Ara, les nedadores de la selecció tindran quinze dies de descans, però després s’hi tornaran a posar fort per preparar la nova temporada, que ve marcada per un canvi global de la normativa. A més, l’equip encadenarà tres anys consecutius de mundials per les competicions posposades per la pandèmia. I el gran objectiu d’aquest cicle seran els Jocs Olímpics de París 2024.

spot_img

El + Vist