7.6 C
Lloret de Mar

Mireia Hernández competirà en la modalitat de duo mixt, una “oportunitat” per a ella

La membre de la Selecció espanyola de natació sincronitzada té dos reptes aquesta temporada: els Jocs Europeus i el Mundial.

Mireia Hernández fent natació artística (Instagram)
Mireia Hernández fent natació artística (Instagram)

Darreres Notícies

Mireia Hernández, membre de la Selecció espanyola de natació sincronitzada, ha iniciat una temporada plena de nous reptes. La novetat més destacada és que passarà de competir en la modalitat d’equip a la de duo mixt.

La lloretenca, que comparteix aquest modalitat amb dues noies més i un noi, es mostra molt agraïda per aquesta oportunitat. Els objectius seran fer un bon paper en les dues cites destacades del 2023: els Jocs Europeus i el Mundial.

“El duo mixt és una modalitat que se li està donant molta importància, per donar visibilitat a la igualtat de gènere, estic molt contenta amb l’oportunitat”

Mireia Hernández
Mireia Hernández amb el guardó
Mireia Hernández amb el guardó

Dies enrere, la lloretenca va participar en una gala de reconeixement al mèrit esportiu de la temporada passada. La Selecció espanyola de natació sincronitzada va rebre el reconeixement pel seu paper en el Mundial de Budapest, del passat curs.

“Es van donar els premis al mèrit esportiu de la temporada passada, va ser un moment molt emotiu, per recordar sensacions i el que es va viure al campionat del mon de Budapest”

Mireia Hernández
L'equip de la selecció espanyola rebent el reconeixement (Selecció Espanyola)
L’equip de la selecció espanyola rebent el reconeixement (Selecció Espanyola)

Com diem, al calendari hi ha dues gran cites per aquest 2023: els Jocs Europeus, a Polònia, que se celebraran el mes de juny a la ciutat de Cracòvia, i el Mundial de Japó, que es disputarà el mes de juliol, a la ciutat de Fukouka.

spot_img

El + Vist