12.3 C
Blanes
Mireia Hernández, a l'acte de reconeixement (Instagram)

Mireia Hernández rep un reconeixement del Comitè Olímpic Espanyol

La medallista lloretenca ha rebut el reconeixement com a membre de la selecció espanyola per la seva actuació als Jocs Europeus de Cracòvia 2023.

Mireia Hernández, a l'acte de reconeixement (Instagram)

Darreres Notícies

Mireia Hernández ha rebut un reconeixement del Comitè Olímpic Espanyol per la seva actuació en els Jocs Europeus de Cracòvia 2023. Ho ha fet com a membre de la selecció espanyola olímpica.

Recordem que la lloretenca va guanyar la medalla d’or de natació artística en la modalitat de duet mixt, en rutina lliure. Hi va participar amb el seu company d’equip, Dennis González, amb qui va representar la coreografia titulada Àngels i dimonis.

mireia hernandez 2
Mireia Hernández, amb el diploma i la medalla (Instagram)

Ha estat una de les grans fites assolides aquesta temporada per la jove lloretenca, de 21 anys. A més, també va aconseguir aquest estiu la medalla de bronze en el Campionat del Món disputat al Japó, resultat pel qual també va gaudir d’una rebuda pel Rei Felip i la Reina Letizia dies enrere, al Palau Albèniz de Barcelona.

Amb la temporada ja tancada amb grans valoracions, el pròxim gran repte esportiu per Mireia Hernández arribarà l’any que ve, durant el mes de febrer, en què es disputarà el Mundial de Doha, al Qatar. La lloretenca, juntament amb Dennis González, treballarà de valent per arribar a la cita en les millors condicions, amb l’objectiu de seguir sent ambiciosos i obtenir un bon resultat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist