13.7 C
Blanes
El pilot lloretenc Miguel Molina (Ferrari).

Molina pensa amb il·lusió en la pròxima temporada al Mundial de Resistència

Serà el segon any competint en la categoria Hypercar, la més important d'aquest campionat, per part del pilot de Ferrari.

El pilot lloretenc Miguel Molina (Ferrari).

Darreres Notícies

Miguel Molina ja pensa amb il·lusió en la pròxima temporada del Mundial de Resistència, en el que serà el seu segon any competint en la categoria Hypercar, la més important d’aquest campionat del món. El pilot de Ferrari fa una valoració molt positiva d’aquest any, en què han pogut finalitzar tercers en el Mundial de pilots, juntament amb els seus companys d’equip Antonio Fuoco i Nicklas Nielsen, i segons en el Mundial de constructors.

Ha estat el retorn de Ferrari a la categoria reina de la resistència, després de 50 anys d’absència. Tot i que la competició ha seguit dominada per la marca Toyota, l’equip italià és ambiciós i vol disputar el títol la pròxima temporada. “Quan Ferrari entra en alguna competició és per fer-ho al màxim nivell, de cara a un segon any hem après moltes coses”, afirma Miguel Molina.

La temporada ha deixat quatre podis. L’últim va ser fa una setmana, en l’última prova, al Bahrein. Ara, des de Ferrari, ja estan centrats en la configuració del cotxe del pròxim any, amb un treball constant en el seu desenvolupament.

Els pilots també son part essencial en aquest procés. En el cas de Miguel Molina, “tenim molt poques coses a canviar a nivell mecànic, però cada setmana tenim sessió de simulador i encara queden alguns entrenaments” a Itàlia i Qatar.

Del calendari del Mundial de Resistència hi ha una prova marcada en vermell, la més emblemàtica: les 24 Hores de Le Mans. Es tracta d’una cursa que tothom vol guanyar. És la fita amb la que somnia Miguel Molina i vol que sigui una realitat en els pròxims anys. El Mundial de Resistència tornarà a principis del mes de mar del 2024. El calendari comptarà amb vuit curses. S’iniciarà el 2 de març al Qatar i finalitzarà el cap de setmana del 2 de novembre a Bahrein.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist