15.2 C
Lloret de Mar

Molt bons resultats lloretencs al Campionat de Girona de cros

El Club d'Atletisme Lloret - La Selva ha aconseguit que onze dels seus participants pugessin al podi en diferents categories.

Alguns dels participants al Campionat de Girona de cros (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Alguns dels participants al Campionat de Girona de cros (Club Atletisme Lloret - La Selva)

Darreres Notícies

Èxit amb majúscules del Club Atletisme Lloret – La Selva en el Campionat de Girona de Cros, disputat aquest cap de setmana a Castelló d’Empúries. L’entitat va aconseguir que onze dels seus participants pugessin al podi en diferents categories.

servicios profesionales jimenez

En la sub10 femenina, segona posició per Emma Bernal i tercer lloc per Ivet Recio. Pel que fa a l’etapa sub12, victòria per Biel Giralt, amb terceres posicions per Jan Valentí i Nisrin Mossaous. En la sub16 femenina, Alexia Carrasco va ser tercera, mentre que en la categoria sub18 van arribar dues victòries amb Bakr El Asri i Ainhoa Fitó. A més, també cal destacar els bons resultats de la competició màster, en què Pere Arco, Pere Boadas i Joan Bernat van poder pujar als podis de les seves categories.

Mostrant algunes de les copes del Campionat de Girona de cros (Club Atletisme Lloret - La Selva)
Mostrant algunes de les copes del Campionat de Girona de cros (Club Atletisme Lloret – La Selva)

Els bons resultats van arribar de manera individual però també per equips, en què el Lloret – La Selva va ser campió de Girona en les categories sub10, sub12 i màster. Ho ha valorat de manera molt positiva un dels entrenadors del club, Àngel Mullera.

“A nivell individual va ser una passada i a nivell d’equips també vam ser campions en sub10, sub12 i en la categoria màster”

Àngel Mullera

Aquesta ha estat l’última cita de cros pel Lloret – La Selva, que ara se centrarà en la temporada de pista coberta. Aquest cap de setmana, l’entitat disputarà el Campionat de Catalunya de relleus, en categories de promoció.

spot_img

El + Vist