14.7 C
Lloret de Mar

Molta precaució a l’hora de llançar petards si ens rentem les mans amb gel hidroalcohòlic

El gel hidroalcohòlic és altament inflamable i cal vigilar molt. A més, cal actuar, com cada any, amb seny i sentit comú.

La parada de petards de davant l'oficina de Lloret Turisme
La parada de petards de davant l'oficina de Lloret Turisme

Darreres Notícies

Ja fa uns dies que se senten petards pel carrer i les pastisseries tenen coques als aparadors. I és que s’acosta la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l’any.

servicios profesionales jimenez

Després de mesos de fortes restriccions, sembla que aquesta revetlla la podrem celebrar amb locals d’oci nocturn oberts i també sense límit de nombre de persones que es poden aplegar. La revetlla arriba aquest dimecres al a nit.

El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, alerta de la perillositat de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i, tot seguit, llançar petards. Per tant, demana molta precaució.

“Una especial atenció a l’ús dels gels hidroalcohòlics, perquè és combustible i podríem patir cremades”

Felip

Pel que fa a la resta de mesures de seguretat, recorda que són les mateixes que cada any. El més destacat és actuar amb seny i sentit comú.

La parada de petards de davant l'oficina de Lloret Turisme
La parada de petards de davant l’oficina de Lloret Turisme

Cal vigilar, per tant, de no llançar petards en zones on es puguin provocar danys materials o personals i, evidentment, també evitar les zones boscoses on es podria produir un incendi forestal.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que la Policia Local té preparat un dispositiu especial per garantir que tothom celebri la revetlla amb seny, civisme i seguretat.

Pel que fa a les platges, estaran totes obertes, tot i que no s’hi poden fer fogueres ni consumir begudes alcohòliques.

“Les platges són un espai obert, i malgrat que el nombre màxim d’acumulació de persones a la via pública ha desaparegut, es controlarà que no hi hagi festes amb consum d’alcohol”

Jordi Sais

Cal tenir en compte que els locals d’oci nocturn estaran oberts per la revetlla i es preveu que això redueixi les festes a la via pública.

spot_img

El + Vist