17.9 C
Lloret de Mar

Molta varietat a l’exposició dels alumnes de Neus Dalmau a l’Espai Marina

Una desena d’alumnes de Neus Dalmau exposen aquests dies a l’Espai Marina, als baixos de l’Ajuntament. Són quadres molt variats, tal com ha explicat la professora. Amb aquesta exposició, els alumnes mostren la feina que han fet durant aquest curs. D’altra banda, l’artista lloretenca prepara una sèrie de cursos d’estiu del Laboratori d’Expressions Artístiques i […]

Neus Dalmau i una alumna
Neus Dalmau i una alumna

Darreres Notícies

Una desena d’alumnes de Neus Dalmau exposen aquests dies a l’Espai Marina, als baixos de l’Ajuntament. Són quadres molt variats, tal com ha explicat la professora. Amb aquesta exposició, els alumnes mostren la feina que han fet durant aquest curs.

servicios profesionales jimenez

D’altra banda, l’artista lloretenca prepara una sèrie de cursos d’estiu del Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament. N’hi haurà de molts tipus, com ara de de pintura a l’oli o acrílica, dibuix al natural, aquarel·la, pastel i carbonet, modelat amb fang, educació de la veu, i guitarra i cançó popular. Qui vulgui més informació sobre aquests cursos, pot adreçar-se a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, on hi ha muntada l’exposició, o bé al Centre Cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist