15.4 C
Blanes
Cartell d'Omplim Brussel·les

Molts lloretencs viatjaran fins a Bèlgica per participar a la manifestació ‘Omplim Brussel·les’

Lloret per la Independència ha sumat esforços amb la territorial de Santa Coloma de Farners i tres autocars sortiran plens des de la capital de la Selva.

Cartell d'Omplim Brussel·les

Darreres Notícies

Un bon grapat de lloretencs seran a Brussel•les el 7 de desembre per participar a la gran manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, l’ANC de Brussel•les i Òmnium Cultural, tot i que la idea va sorgir de la iniciativa ciutadana. Lloret per la Independència ha sumat esforços amb la territorial de Santa Coloma de Farners i tres autocars sortiran plens des de la capital de la Selva. La coordinadora de l’ANC a Lloret, Anna Maria Boix, està gratament sorpresa de la bona resposta que ha tingut la mobilització.

L’acte vol denunciar la manca de democràcia de l’estat espanyol i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics. A més, la intenció és fer sentir la veu dels catalans independentistes arreu d’Europa.

Sota el lema Omplim Brussel•les, la manifestació, que començarà a les onze del matí, recorrerà la ciutat de Brusel•les i acabarà a davant de la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea. La marxa clourà amb un acte polític amb la participació de personalitats internacionals i els representants de les entitats sobiranistes.

Des de Catalunya s’estan organitzant vols xàrter, cotxes compartits i busos per anar fins a Brusel•les, aprofitant els dies de pont que hi ha al desembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist