11.1 C
Lloret de Mar
Mònica Risi explicant un conte

Mònica Risi farà passar una bona estona als més petits amb ‘Los colores mágicos del arco iris’

La sessió de contacontes de demà dissabte comença a les 11.30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca. L'accés és obert a tothom.

Mònica Risi explicant un conte

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Aquest dissabte, la biblioteca acull una sessió de contes en castellà titulada Los colores mágicos del arco iris.

L’argument planteja un món on tot és gris, sense cap color. Es tracta de la història del poble Vila de Dalt, on hi viu un home que vol treure tots els colors i no vol que s’expliquin contes. Però en Patufet, que viu al poble, decideix lluitar per recuperar els colors i, conseqüentment, l’alegria de la gent. La contista és Mònica Risi, de la companyia Risi Animaciones, que assegura que és una sessió plena de màgia.

La proposta s’adreça a infants a partir dels quatre anys. Tots ells, a través de la màgia, participaran de manera activa en el conte.

La sessió d’aquest dissabte comença a dos quarts de dotze del migdia, a la sala infantil de la Biblioteca. L’accés és obert a tothom.

foto de Risi Animaciones.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.