15.3 C
Lloret de Mar
Mònica Risi explicant un conte

Mònica Risi farà passar una bona estona als més petits amb ‘Los colores mágicos del arco iris’

La sessió de contacontes de demà dissabte comença a les 11.30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca. L'accés és obert a tothom.

Mònica Risi explicant un conte

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquest dissabte, la biblioteca acull una sessió de contes en castellà titulada Los colores mágicos del arco iris.

L’argument planteja un món on tot és gris, sense cap color. Es tracta de la història del poble Vila de Dalt, on hi viu un home que vol treure tots els colors i no vol que s’expliquin contes. Però en Patufet, que viu al poble, decideix lluitar per recuperar els colors i, conseqüentment, l’alegria de la gent. La contista és Mònica Risi, de la companyia Risi Animaciones, que assegura que és una sessió plena de màgia.

La proposta s’adreça a infants a partir dels quatre anys. Tots ells, a través de la màgia, participaran de manera activa en el conte.

La sessió d’aquest dissabte comença a dos quarts de dotze del migdia, a la sala infantil de la Biblioteca. L’accés és obert a tothom.

foto de Risi Animaciones.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.