8.3 C
Lloret de Mar

“Monopoli”, una partida vibrant sobre com el capitalisme modifica les relacions humanes

La funció -amb Sara Espígul i Eduard Buch, escrita per Mar Monegal- arriba el proper 9 de desembre (20h) al Teatre de Lloret de Mar.

Els dos protagonistes d'aquesta obra sobre una generació perduda.
Els dos protagonistes d'aquesta obra sobre una generació perduda.

Darreres Notícies

‘Monopoli’ és una comèdia dramàtica que arriba al Teatre de Lloret aquest 9 de desembre. Escrita i dirigida per Mar Monegal, juntament amb Josep Galindo, parla sobre una generació perduda i la crisi social de l’habitatge.

servicios profesionales jimenez

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells que, quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

L’autora, Mar Monegal, afegeix que “llavors juguen al Monopoli, i durant la partida surten coses de la seva relació, i a través del tauler es parla del món”.

“És una metàfora sobre el capitalisme salvatge en què estem summergits”

Mar Monegal

‘Monopoli’ és un espectacle que interpel·la directament al públic, una partida vibrant i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.

L’espectacle, amb Sara Espígul i Eduard Buch, arriba aquest divendres, 9 de desembre, al Teatre de Lloret, a les 20h. Va ser el text guanyador del Combat de Dramatúrgia del Temporada Alta al 2020.

spot_img

El + Vist