24.3 C
Lloret de Mar
Retratant la Dona Marinera, dins del taller de fotografia Salat.

MontPhoto organitza un taller de narrativa fotogràfica el 29 d’abril

'Salat' centra la seva atenció en la parròquia de Sant Romà, amb motiu dels 500 anys de la construcció del temple.

Retratant la Dona Marinera, dins del taller de fotografia Salat.

Darreres Notícies

El pròxim 29 d’abril es durà a terme la quarta edició del taller de narrativa fotogràfica ‘Salat’, que organitza MontPhoto. En aquesta ocasió, centrarà la seva atenció en l’Església Parroquial de Sant Romà. Amb motiu dels 500 anys de la construcció del temple, es farà una visita fotogràfica i una passejada pels voltants.

Com sempre, el taller es dividirà en una sortida matinal, en què es captaran instantànies i hi haurà diversos testimonis que oferiran referències i records orals. Paco Membrives, director de MontPhoto, explica que “mentre es fa la passejada, es recuperen històries i records de gent que hi va viure, que coneix l’indret, i així s’obté una nova perspectiva del lloc”.

La parròquia de Sant Romà, on hi ha un dels tòtems de la ruta comarcal.

A la tarda, es donarà forma a una publicació digital, on els assistents barrejaran les històries que hauran escoltat al matí sobre l’església amb les fotografies realitzades. L’activitat, promocionada per la Capital de la Cultura Catalana de Lloret de Mar, es farà el pròxim 29 d’abril, a partir de tres quarts de nou del matí.

Aquests tallers tenen força èxit. Se solen omplir de seguida i amb gent que repeteix, tant de Lloret com de fora. Hi ha una 12a places i en queden molt poques de disponibles. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través del web de Montphoto.

spot_img

El + Vist