15.1 C
Lloret de Mar

Montphoto prepara un curs d’iniciació a l’edició de fotografia

Montphoto comença un curs d’edició de fotografia aquest dissabte. Es tracta de la continuació d’un curs d’iniciaci a la fotografia que va acabar el cap de setmana passat. El president de l’entitat, Paco Membrives, argumenta que tant important és la captura d’una imatge com la seva edició. El curs parteix de zero, de manera que […]

FOTO QUE IL·LUSTRA EL CARTELL
FOTO QUE IL·LUSTRA EL CARTELL

Darreres Notícies

Montphoto comença un curs d’edició de fotografia aquest dissabte. Es tracta de la continuació d’un curs d’iniciaci a la fotografia que va acabar el cap de setmana passat. El president de l’entitat, Paco Membrives, argumenta que tant important és la captura d’una imatge com la seva edició.

El curs parteix de zero, de manera que no cal tenir coneixements previs. Això sí, qui s’hi vulgui apuntar cal s’adreci al Puntet, perquè només hi ha quinze places. Les classes es faran quatre dissabte a la sala d’informàtica de la biblioteca. El preu és de 50 euros.

De cara al juny, Montphoto té previst fer un taller sobre fotografia d’alta velocitat. En aquest cas, cal que els alumnes tinguin cert domini de la càmera i coneguin els conceptes bàsics. Serà una sessió d’un dia amb un convidat especial: Pablo Bou, especialitzat en aquest tipus de fotografia.

El taller es farà el dia 7 de juny de deu a dues i de quatre a vuit. Les inscripcions ja estan obertes al Puntet. El preu és de 70 euros.

Montphoto té previst fer més cursos després de l’estiu, tant per nivell inicial com avançat.

spot_img

El + Vist