Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Un dels set sotagots de la ruta

Montphoto proposa una ruta de sotagots amb imatges del fotògraf Niall Benvie

És una de les novetats del festival de fotografia de natura, que comença aquest divendres a Lloret.

Un dels set sotagots de la ruta

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

La 21a edició del festival Montphoto, de fotografia de natura i muntanya, comença aquest divendres a Lloret i ho fa amb tot una sèrie de novetats. Una de les més destacades és la ruta de sotagots. Es tracta d’un projecte en què hi participen 7 bars de la vila, que oferiran als clients, al llarg d’un mes, sotagots col·leccionables amb imatges d’una de les exposicions, realitzades per Niall Benvie.

Els establiments són Cala Banys, PdePa, la Terrasa del Bella, Gerry’s Bar, el Romaní, Bodega Sa Xarxa i el Bar Cafeteria del Teatre. En els sotagots, a banda del paisatge fotografiat, també es pot observar la paleta amb els colors que componen la imatge. Un dels responsables de Montphoto, Paco Membrives, assenyala que “l’exposició és curiosa perquè el fotògraf aplica conceptes pedagògics. En aquest cas, determina els colors de l’entorn natural i l’ha aplicat en aquestes paletes perquè la gent els busqui a la imatge”.

El festival comptarà amb prop d’una trentena d’activitats, entre xerrades, tallers, concerts, exposicions i el lliurament de premis. A més, també hi haurà propostes a l’aire lliure, com la caminada modernista, dissabte 7 d’octubre, i una albada, l’endemà, per retratar la sortida del sol.

El Montphoto és un concurs consolidat en què, cada any, es detecta l’augment d’autors més joves i més internacionals. La 21a edició del festival compta amb 13.000 imatges arribades de 65 països. La majoria dels actes es realitzen al teatre, al llarg del cap de setmana. Hi haurà la presència de fotògrafs de prestigi, que visitaran Lloret per oferir diferents conferències. Les presències més destacades són les de Jon Griffith, autoritat mundial en la fotografia de muntanya, i Jasper Doest, que parlarà sobre les deixalles que generem.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica