25.9 C
Lloret de Mar
Enric Reguant

Mor Enric Reguant, “el barber dels cabells blancs”, als 76 anys

Era un dels membres més actius de la penya lloretenca del Xino Xano.

Enric Reguant

Darreres Notícies

El Xino Xano torna a estar de dol. Ha mort un dels membres més actius de la penya lloretenca, Enric Reguant. Conegut com el barber dels cabells blancs (la seva professió), “home inquiet, decidit, sempre alegre, parlador, manetes, i una persona íntegra de cap a peus”.

enric 2

Així el defineix el Xino Xano, que assenyala –en un escrit publicat a les xarxes socials- que era habitual trobar Enric Reguant a la taula dels licors de la Fira dels Sants Metges.

Però també estava la botigueta de l’art, al control de Sant Pere a les Ermites, a l’entrada de la castanyada, i també al seu garatge, fent manualitats que despres es venien, o bé preparant herbes per a la Fira dels Sants Metges.

La mort de l’Enric, a l’edat de 76 anys, arriba quan feia menys de dues setmanes que la seva dona Agustina també va morir. El Xino Xano fa arribar el seu condol als seus fills: Jordi, Montserrat i Francesc.

La família informa que avui dilluns hi ha tanatori de 4 a 8 de la tarda. L’enterrament és aquest dimarts a dos quarts de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà.

spot_img

El + Vist