21.6 C
Lloret de Mar

Mor Jaume Bosch, als 82 anys, considerat “l’alcalde” del barri dels Pescadors

Ha estat durant 35 anys al capdavant de l'associació de veïns del sector 'més bonic' de Lloret.

Jaume Bosch, en una visita dels Reis Mags al barri
Jaume Bosch, en una visita dels Reis Mags al barri

Darreres Notícies

El barri dels Pescadors està de dol. El 24 de desembre, dissabte passat, va morir Jaume Bosch, a l’edat de 82 anys. Ha estat al capdavant de l’associació de veïns durant 35 anys. Els residents el trobaran molt a faltar donada la seva entrega al barri, la seva energia i activitat incansables, així com un caràcter obert i afable amb tothom.

Jaume Gavaldà, amic íntim i membre de l’associació de veïns, assenyala que a “en Jaume Bosch els amics li deien que tenia cara de nen i nosaltres li dèiem l’alcalde perquè estava molt pel barri”.

A Jaume Bosch se’l recordarà com un dels veïns més emblemàtics del barri dels Pescadors. Durant els seus 35 anys com a president de l’associació de veïns es van asfaltar els carrers i es va enjardinar el sector, considerat el barri més bonic de la vila. Gavaldà afegeix que “se’l recordarà per la seva forma de ser, li agradaven les festes, el bon menjar i era bona persona”.

Jaume Bosch, que va ser pescador i fuster de professió, va tirar endavant moltes iniciatives en el si del barri dels Pescadors, com revetlles, festes i àpats populars. Unes activitats que permetien i permeten fer xarxa, així com generar bones relacions entre els veïns d’aquest barri.

spot_img

El + Vist