16.8 C
Blanes
Ese silencio incómodo

Muekka representa aquest dissabte “Ese silencio incómodo”, amb entrades esgotades

Es representa un conflicte familiar amb diversos tocs de comèdia.

Ese silencio incómodo

Darreres Notícies

La companyia Muekka ofereix, aquest dissabte a la nit, la representació de “Ese silencio incómodo”, per a la qual s’han esgotat les entrades. Una obra d’Ángel Serrano Laguna, en què l’argument se centra en la Lola.

La protagonista d’aquesta història necessita explicar una cosa molt important als seus fills. Però la situació és molt complicada, perquè fa temps que no es reuneix amb ells. D’aquesta manera, l’espectador es pregunta quina serà la notícia.

circo de las estrellas

Tot i aquest argument, “Ese silencio incómodo” és una obra còmica que desemboca en un final sorprenent. Un dels artífexs de l’obra, Elías González explica que “no volem desvetllar la notícia, que vinguin al teatre, però és una notícia molt important, i el final és sorprenent”.

Es tracta d’una obra per a un públic familiar que, tot i tenir un missatge intens, compta amb tocs de comèdia, gràcies a la presència de personatges antagònics. En total, hi participen 10 actors.

La protagonista, la Lola, és una dona que només se centra en la seva vida. L’interpreta Alícia Sánchez, que destaca que el personatge “és una persona lliberal, no l’importa res, viu molt la seva vida i ara es troba en la situació que fa temps que no reuneix els fills i està bastant preocupada”.

La representació és aquest dissabte, 20 d’octubre, a partir de les 21.00 h. És una sessió per a la qual ja no queden entrades a la venda. Des de la companyia han anunciat que la funció es tornarà a repetir al febrer.

 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist