19.8 C
Blanes
Algunes membres de Butakka Jove, avui a la ràdio

‘Mujercitas’, la proposta de Butaka Jove per aquest diumenge

La representació es farà diumenge, a les 19 hores, al Teatre i les entrades són gratuïtes, tot i que cal recollir la invitació prèviament.

Algunes membres de Butakka Jove, avui a la ràdio

Darreres Notícies

Butaka Jove ofereix aquest diumenge una adaptació teatral de la popular novel·la Mujercitas. La directora de la companyia és Gemma Guimerà, que va pensar en aquesta obra perquè aquest curs tot el grup són noies, excepte un noi.

“Sobretot veurem el principi de l’obra, que és la part més encantadora, on es presenten totes les noies i després tenim una petita sorpresa”

Gemma Guimerà

Butaka Jove, que forma part de l’associació de teatre Muekka, va néixer fa tres anys amb la voluntat de captar adolescents en el món del teatre. Durant tot el curs, es fan sessions a l’institut Rocagrossa, tot i que l’agrupació està oberta a alumnes de tots els centres.

circo de las estrellas

En el cas de la Carla, la Karol i la Kailane, expliquen què els aporta el fet de formar part de la companyia:

“M’ha agradat el teatre tota la vida, és una forma d’expressar-me i d’oblidar-me una mica de tot”

Carla Domènech

“Sempre m’ha agradat el món de l’actuació i el teatre és com el teu moment, el moment de lluir-te i passar-t’ho bé”

Karol Paniagua

“El teatre és una manera de ser jo mateixa, perquè encara que estic interpretant un personatge, m’expresso tal com soc jo”

Kailane Nascimiento

L’espectacle Mujercitas és el seu taller de final de curs i es podrà veure aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre de Lloret. Les entrades són gratuïtes, però cal reservar invitació prèvia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist