19.2 C
Lloret de Mar
Logotip de la campanya 2014

‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, aquest diumenge

Diumenge, se celebrarà la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Una iniciativa que es du a terme en més de 600 piscines catalanes i a Lloret tindrà dos punts: la piscina i el Club Nàutic. En el primer cas, els voluntaris hi seran durant tot el dia per comptar els metres que es nedin a […]

Logotip de la campanya 2014

Darreres Notícies

Diumenge, se celebrarà la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Una iniciativa que es du a terme en més de 600 piscines catalanes i a Lloret tindrà dos punts: la piscina i el Club Nàutic.

En el primer cas, els voluntaris hi seran durant tot el dia per comptar els metres que es nedin a favor de l’esclerosi. Una malaltia que segons els afectats és poc coneguda. La responsable de les campanyes de sensibilització a les comarques gironines, Maria José Muñoz, explica que de moment és crònica i que cada any es destina bona part de la recaptació perquè s’investigui.

El moment més destacat serà a les dotze del migdia, quan es preveu que es banyin a la vegada els participants d’arreu de Catalunya, per intentar assolir un rècord.

Pel que fa al Club Nàutic, hi haurà una parada on es vendran productes i es recolliran donatius.

A més, aquest any la campanya inclou els supermercats. És a dir, també es podrà col•laborar comprant una ampolla d’oli solidari al miler d’establiments comercials de Catalunya que s’han apuntat a la iniciativa. Es tracta d’un oli elaborat per petits productors catalans, que sota la marca Olis de Catalunya estarà a la venda durant tot el mes de juliol. Un euro de cada ampolla venuda es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquesta malaltia afecta un miler de persones a la demarcació de Girona i es calcula que arreu de Cataluny hi ha uns 7.000 casos.

spot_img

El + Vist