11.4 C
Lloret de Mar
Mullera, en una prova anterior

Mullera, entre els 15 finalistes europeus dels 3.000 metres obstacles

Mullera, en una prova anterior

Darreres Notícies

Felicitem Àngel Mullera, que ahir es va classificar per a la final dels 3.000 metres obstacles dels campionats d’Europa de Zuric. Ho ha fet amb la millor marca de la temporada: 8’36’33. El lloretenc ha estat vuitè en la seva sèrie, però el temps realitzat li ha permès classificar-se en la repesca.

Després d’aquesta bona i esperada notícia, Mullera será demà al vespre entre els 15 finalistes dels 3.000 metres obstacles. La fita l’ha assolit després de superar les eliminatòries sense estridències. Segons la premsa comarcal, coneixedor dels registres de la primera sèrie, l’atleta de Lloret va competir de més a menys. Va figurar entre els cinc primers durant tota la prova, excepte a les dues últimes voltes. En va tenir prou acabant vuitè per accedir a la final.

En declaracions a mitjans esportius, Mullera ha explicat que l’objectiu d’ahir era classificar-se per demà i que no va gastar més del que calia. Afegeix que ara toca recuperar-se i pensar en la final, que es disputa aquest dijous, a partir de tres quarts de 9 del vespre (a les 20:45 h).

La ràdio de Lloret de Mar entrevistarà demà mateix Àngel Mullera. L’escoltareu al Bon Dia Bona Hora edició d’estiu.

spot_img

El + Vist