6.4 C
Lloret de Mar

El Museu del Mar ofereix quatre tallers sobre pirates durant les festes de Nadal

Del proper dimarts a divendres, les activitats passen per disfressar-se, estampar un vaixell en paper, fer una bandera amb calavera o superar una gimcana amb família.

Detall del cartell dels tallers
Detall del cartell dels tallers

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per als tallers infantils que es faran la setmana que ve al Museu del Mar. Si bé cadascun és diferent, tots se centren en una mateixa temàtica: la dels pirates.

Del proper dimarts al divendres dia 30, les activitats proposades passen per entendre les disfresses de pirata, elaborar estampes de vaixells ‘pirata’, pintar una bandera amb calavera i fins i tot superar una gimcana amb família i obtenir així el títol de pirata.

La guia dels tallers, Anna Peña, argumenta que han triat aquesta temàtica perquè “agrada molt als nens i que no queda lluny de Lloret, ja que va patir atacs pirates”.

Els tallers infantils s’adrecen a nens de 6 a 10 anys i permeten als petits estar entretinguts aquestes vacances de Nadal. Peña afegeix que “són de caire familiar, animem a tothom a venir disfressat, i cada dia hi ha una activitat diferent”.

Els tallers sobre pirates es duen a terme la propera setmana, a partir de les 17 hores. Cal fer reserva prèvia, perquè les places són limitades. El telèfon del Museu del Mar és el 972 36 44 54. Com és habitual, els menors de 12 anys no paguen entrada però han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

spot_img

El + Vist