14.7 C
Lloret de Mar

Músics de Carrer, tribut a Txarango, obren el 19è Clon Festival aquest dissabte

El festival de tributs recupera el seu emplaçament habitual, a la Roca d'en Maig, el dissabte a les 22.30 hores.

Músics de Carrer, tribut a Txarango
Músics de Carrer, tribut a Txarango

Darreres Notícies

El ritme festiu dels Txarango -versionat pel grup Músics de Carrer– dona el tret de sortida, aquest dissabte, al Clon Festival de Lloret de Mar. 

servicios profesionales jimenez

El certamen, que recupera el seu emplaçament habitual a la Roca d’en Maig, comença amb la banda de tribut Músics de Carrer, que inspira el seu nom amb una de les cançons més populars de la banda del Ripollès, tal com ha explicat el cantant, en Rubèn Fernández. 

“Músics de Carrer es va crear a finals del 2021, quan vam veure que molta gent encara volia escoltar, ballar i viure les cançons de Txarango, un grup que va marcar un abans i un després en la música en català”

Rubèn Fernández

Músics de Carrer -formació tarragonina creada a finals de l’any passat amb vuit músics a l’escenari- interpreta les millors cançons dels Txarango.

“El repertori vol ser una recopilació dels que creiem que són els temes que més recorda de Txarango i que més festa porten”

Rubèn Fernández

El cantant ha explicat que tocaran temes de tots els àlbums, des de Benvinguts al llarg viatge, amb temes com En caravana o Amagada Primavera, i fins i tot s’han “aventurat” a interpretar peces del seu últim treball, De vent i ales, amb temes com A la deriva. “Dic que ens hem aventurat, perquè Txarango no va poder arribar mai a tocar temes d’aquest treball. Els podreu escoltar, doncs, per primera vegada, amb Músics de Carrer”, ha dit Fernández.

La posada en escena dels Músics de Carrer representa l’essència dels Txarango: alegria, diversió, somriures i festa per a tots els públics

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, assenyala que el concert d’aquest dissabte permetrà engegar la 19a edició del Clon Festival

“Aquest any torna al lloc habitual; a la Roca d’en Maig, comencem por todo lo alto, serà un bon inici, amb barraques per gaudir”

Cristian Fernández

El Clon Festival de Lloret de Mar és un esperat festival de bandes de tribut a grans grups de l’escena musical. Aquest estiu, els grups clonats seran Txarango, The Beatles, La Oreja de Van Gogh i Mecano. Els concerts retornen al seu emplaçament habitual: la Roca d’en Maig, a partir de dos quarts d’onze de la nit

spot_img

El + Vist