17.4 C
Lloret de Mar

‘Narciso’, un dels més votats pel públic al festival Lift-Off Global Network

La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar presentades.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

Darreres Notícies

El curtmetratge Narciso, del lloretenc Greeor Macoli, ha estat el tercer més votat pel públic en el festival Lift-Off Global Network. La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar de presentades.

servicios profesionales jimenez

Aleshores, un jurat professional en va escollir un entre els cinc finalistes. Tot i que l’obra lloretenca no ha estat la guanyadora, el seu director està molt content de fins on han arribat.

“És una victòria per a tot l’equip perquè no pensàvem fins i tot que arribaríem a estar seleccionats per un festival i aquesta va ser la primera ocasió que vam tenir i vam ser escollits entre els cinc millors de la nostra categoria”

Greoor Macoli

Greoor Macoli creu que el festival Lift-Off Global Network és una molt bona oportunitat per promocionar el cinema d’autor de petit format, especialment de directors novells.

Narciso es va rodar a la platja de Sa Boadella. Neix de la fusió de la mitologia grega, a partir del mite de Narciso i Eco, amb la literatura castellana, a través del poema Hay almas que tienen…, de Federico García-Lorca. És un curtmetratge que, a causa d’una sèrie d’inconveninents, es va fer en versió reduïda i en blanc i negre. Ara, però, Greoor Macoli està treballant per poder aconseguir una versió similar a la idea original, és a dir, més extensa i en color.

De moment, la versió reduïda, que s’ha presentat a diferents festivals, es pot veure a través del canal de Youtube de Meraki Film Productions.

D’altra banda, la companyia aviat començarà un curs de cinema a l’institut Rocagrossa, treballa en un curtmetratge titulat Molly. The Strange Life of a Contemporary Artist i en dos videoclips: un de DeHache i un altre de GK09, dos cantants lloretencs de Drill.

spot_img

El + Vist