Dissabte, 27 febrer 2021
15.9 C
Lloret de Mar
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

‘Narciso’, un dels més votats pel públic al festival Lift-Off Global Network

La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar presentades.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El curtmetratge Narciso, del lloretenc Greeor Macoli, ha estat el tercer més votat pel públic en el festival Lift-Off Global Network. La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar de presentades.

Aleshores, un jurat professional en va escollir un entre els cinc finalistes. Tot i que l’obra lloretenca no ha estat la guanyadora, el seu director està molt content de fins on han arribat.

“És una victòria per a tot l’equip perquè no pensàvem fins i tot que arribaríem a estar seleccionats per un festival i aquesta va ser la primera ocasió que vam tenir i vam ser escollits entre els cinc millors de la nostra categoria”

Greoor Macoli

Greoor Macoli creu que el festival Lift-Off Global Network és una molt bona oportunitat per promocionar el cinema d’autor de petit format, especialment de directors novells.

Narciso es va rodar a la platja de Sa Boadella. Neix de la fusió de la mitologia grega, a partir del mite de Narciso i Eco, amb la literatura castellana, a través del poema Hay almas que tienen…, de Federico García-Lorca. És un curtmetratge que, a causa d’una sèrie d’inconveninents, es va fer en versió reduïda i en blanc i negre. Ara, però, Greoor Macoli està treballant per poder aconseguir una versió similar a la idea original, és a dir, més extensa i en color.

De moment, la versió reduïda, que s’ha presentat a diferents festivals, es pot veure a través del canal de Youtube de Meraki Film Productions.

D’altra banda, la companyia aviat començarà un curs de cinema a l’institut Rocagrossa, treballa en un curtmetratge titulat Molly. The Strange Life of a Contemporary Artist i en dos videoclips: un de DeHache i un altre de GK09, dos cantants lloretencs de Drill.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.