8.5 C
Lloret de Mar
Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

‘Narciso’, un dels més votats pel públic al festival Lift-Off Global Network

La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar presentades.

Un moment del rodatge de 'Narciso' (Meraki Film Productions)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El curtmetratge Narciso, del lloretenc Greeor Macoli, ha estat el tercer més votat pel públic en el festival Lift-Off Global Network. La producció va passar una primera fase, en què el públic va votar les cinc millors propostes, entre el més d’un centenar de presentades.

Aleshores, un jurat professional en va escollir un entre els cinc finalistes. Tot i que l’obra lloretenca no ha estat la guanyadora, el seu director està molt content de fins on han arribat.

“És una victòria per a tot l’equip perquè no pensàvem fins i tot que arribaríem a estar seleccionats per un festival i aquesta va ser la primera ocasió que vam tenir i vam ser escollits entre els cinc millors de la nostra categoria”

Greoor Macoli

Greoor Macoli creu que el festival Lift-Off Global Network és una molt bona oportunitat per promocionar el cinema d’autor de petit format, especialment de directors novells.

Narciso es va rodar a la platja de Sa Boadella. Neix de la fusió de la mitologia grega, a partir del mite de Narciso i Eco, amb la literatura castellana, a través del poema Hay almas que tienen…, de Federico García-Lorca. És un curtmetratge que, a causa d’una sèrie d’inconveninents, es va fer en versió reduïda i en blanc i negre. Ara, però, Greoor Macoli està treballant per poder aconseguir una versió similar a la idea original, és a dir, més extensa i en color.

De moment, la versió reduïda, que s’ha presentat a diferents festivals, es pot veure a través del canal de Youtube de Meraki Film Productions.

D’altra banda, la companyia aviat començarà un curs de cinema a l’institut Rocagrossa, treballa en un curtmetratge titulat Molly. The Strange Life of a Contemporary Artist i en dos videoclips: un de DeHache i un altre de GK09, dos cantants lloretencs de Drill.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.