24.3 C
Lloret de Mar
Premi Tortuga d'Or

Neix el Premi Tortuga d’Or per reconèixer la lluita a favor del col·lectiu LGBT+

L'ha impulsat Plurals Associació LGBT+ i ara s'ha obert el termini per presentar candidatures. Tothom pot fer arribar la seva proposta fins al 14 de maig.

Premi Tortuga d'Or

Darreres Notícies

Neix el Premi Tortuga d’Or de Lloret de Mar. Un guardó impulsat per Plurals Associació LGBT+ amb la voluntat d’entregar-lo anualment i que vol reconèixer la defensa i el treball en favor dels drets de les minories afectivo-sexuals.

Així doncs, la Tortuga d’Or és un reconeixement públic, a una persona viva o a títol pòstum, que s’hagi distingit per la seva tasca a favor del col·lectiu LGBT+, de la seva visibilització i per haver destacat en la lluita per aconseguir drets i lleis fonamentals. El disseny i elaboració del trofeu és obra de Víctor Peralta, escenògraf lloretenc i membre de Plurals Associació LGBT+.

Ara s’ha obert el termini per presentar propostes i candidatures per reconèixer socialment la lluita i el treball d’una persona, entitat, associació o empresa que hagi destacat per defensar, lluitar i donar visibilitat al col·lectiu LGTB. Tothom que ho vulgui pot fer arribar una proposta al correu [email protected] fins al 14 de maig.

La intenció és fer públic el premi durant la Setmana Contra la LGTBIFòbia i entregar-lo, en concret, el 21 de maig, durant l’acte que organitzaran la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament i la mateixa associació Plurals LGTB+.

Les bases del premi es poden trobar en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist