14.3 C
Blanes
Serveis municipals salant els carrers

La neu ha afectat aquest matí lleument la zona alta del terme de Lloret

Per evitar problemes de circulació, Protecció Civil i la policia local han escampat sal a les urbanitzacions, a les principals vies d’accés.

Serveis municipals salant els carrers

Darreres Notícies

Aquest matí, algunes volves de neu han caigut a la zona alta del terme de Lloret, al voltant del túnel Monturiol. En cotes més baixes, com a la urbanització dels Pinares, la neu era aigua. Per evitar problemes de circulació, Protecció Civil i la policia local han escampat sal a les urbanitzacions, a les principals vies d’accés, amb l’ajuda del servei de neteja. Han actuat a partir de la cota 200.

La tasca, habitual en dies com el d’avui i de caire preventiu, s’ha completat al llarg d’aquest matí. Han escampat una mica més de tres tones de sal i han realitzat 40 quilòmetres de recorregut. Durant tota la jornada, els serveis municipals estan a l’expectativa de com es desenvolupa el temps a Lloret.

Segons el Servei de Meteorologia de Catalunya, després d’un dimarts de pausa, aquest dimecres torna la inestabilitat. Un petit embossament d’aire s’ha despenjat del Regne Unit i avui estarà sobre Catalunya. Si l’aire fred porta inestabilitat, el vent que bufarà de mar cap a terra serà l’encarregat d’aportar humitat. El resultat final serà de neu a partir dels 400 metres. Meteocat té activat l’avís de neu a 34 comarques: Pirineu, Catalunya Central i prelitoral i litoral de Barcelona.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist