21.6 C
Lloret de Mar
Neus Dalmau

Neus Dalmau participa al cicle Barcelona Poesia

A més, dins del Radical Poesia, aquest dissabte es recitaran els versos d'Antònia Vicens, premiada amb la Creu de Sant Jordi.

Neus Dalmau

Darreres Notícies

L’artista Neus Dalmau participa aquest dissabte al cicle Barcelona Poesia amb una ‘master class’ on explicarà com l’ha inspirat Jacint Verdaguer. Ja sigui amb creacions de pintura o música, passant per escultura, performance o cinema als darrers 20 anys.

Dalmau explica que “em fa molta il·lusió participar en aquest cicle, em dona l’oportunitat de recitar a Vil·la Joana on va morir Verdaguer, amb el passi del curt ‘L’Àngel de Lloret’”. L’activitat començarà a les 17h a Vil·la Joana, a Vallvidrera.

Fermí Reixach, en el curtmetratge 'L'Àngel de Lloret'
Fermí Reixach, en el curtmetratge ‘L’Àngel de Lloret’.

Si ens fixem en Lloret, aquest dissabte arriba una sessió del cicle Radical Poesia. En aquesta ocasió, la poesia serà de l’Antònia Vicens, premiada amb la Creu de Sant Jordi, amb el premi d’Honor de les Lletres Catalanes i el Premi Nacional de Poesia, entre d’altres.

Antonia Vicens vilaweb
La poetessa Antònia Vicens.

La idea era que vingués en persona a Lloret, però no ha pogut ser. Qui recitarà els seus textos serà Núria Candela. La poetessa Antònia Vicens es mostra “emocionada amb Neus Dalmau per fer possible que els meus poemes siguin dits per l’art i la generositat de Núria Candela”.

La sessió poètica, prevista a les 19.30h a la Biblioteca, comptarà amb la presència de Pep Solà, escriptor i crític literari, que ha fet possible aquesta trobada.

spot_img

El + Vist