10.2 C
Lloret de Mar

‘El niño de la tele’ es representa finalment al teatre municipal, aquest divendres

Serà a les 21:30 hores, mitja hora més tard del que estava previst. El motiu són problemes tècnics al Casal de l'Obrera.

El nño de la tele
El nño de la tele

Darreres Notícies

Canvi d’ubicació de l’espectacle El niño de la tele. En lloc de fer-se al Casal de l’Obrera, per problemes tècnics es farà al teatre municipal mitja hora més tard del previst (finalment es farà a les 21:30 hores).

L’obra inaugura la temporada del Lloret Espai Off. Rubén Ramírez, que va ser un nen prodigi als anys 90, recorda el seu passat televisiu, en què imitava molts personatges i va ser famós arreu de l’Estat. Als 12 anys, però, va caure en l’oblit i es va fer fuster. Ara ho repassa de manera còmica.

Tot i que l’objectiu principal de l’espectacle és fer riure, l’artista també reflexiona sobre temes molt variats. Ara té 31 anys i, tot i que té una carrera i un màster en l’àmbit de la comunicació, per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Assegura que això no li preocupa i que el seu únic objectiu és passar-s’ho bé, encara que sigui de manera amateur.

El niño de la tele serà avui divendres a Lloret. Insistim en què es canvia l’emplaçament. En lloc de fer-se al Casal de l’Obrera, per problemes tècnics es farà al teatre municipal. Serà a partir de dos quarts de deu de la nit i l’entrada val vuit euros.

spot_img

El + Vist