16.6 C
Lloret de Mar

‘No cal anar a l’Havana’, molt més que un concert d’havaneres

L'espectacle és aquest dissabte (21h) a Sa Caleta, dins del cicle 'Estiueja'.

Fotografia promocional de l'espectacle
Fotografia promocional de l'espectacle

Darreres Notícies

Havaneres, poesia, teatre i humor. Aquests són els ingredients de l’espectacle ‘No cal anar a l’Havana’, de Marc Artigau, que arriba aquest dissabte a Lloret de Mar. Es tracta d’un homenatge a “les nits de rom cremat i a les cançons heretades dels nostres avis”.

El seu creador, Marc Artigau, defineix l’espectacle com “un viatge per les havaneres i el seu imaginari, amb textos de Josep Pla, altres escrits expressament… tot això –un patrimoni sovint poc valorat- sacsejat perquè sigui proper a l’espectador”.

La interacció amb el públic és un altre element diferencial d’aquest espectacle, en què hi haurà rom cremat, monòlegs o poesia, a més d’un ampli repertori d’haveneres, en el que no faltaran les composicions més emblemàtiques com ‘El meu avi’.

La idea de tot plegat és “donar la volta” al concert tradicional d’havaneres. Per això, es compta amb la interpretació de tres actors: Miquel Malirach, Josep Sobrevals i Cristina Arenas.

L’espectacle musical, dins de la programació del cicle “Estiueja”, es podrà gaudir aquest dissabte, a partir de les 21 hores en un entorn màgic com és Sa Caleta.

L’entrada val 3 euros i pels menors de dotze anys l’accés és gratuït. L’aforament màxim serà de 100 persones i cal respectar totes les mesures de seguretat, com l’ús de la mascareta i la distància entre persones.

spot_img

El + Vist