8.3 C
Lloret de Mar

No es penjaran més pancartes a les palmeres del passeig

L’Ajuntament anuncia que no es poden penjar més pancartes a les palmeres que hi ha a la primera línia de mar. La restricció l’ha donat a conèixer l’alcalde de Lloret. Ha estat arran de la palmera que va caure diumenge passat, la qual es va desplomar sobre un banc del passeig Verdaguer. Sortosament, en aquell […]

La palmera tallada, al passeig Verdaguer
La palmera tallada, al passeig Verdaguer

Darreres Notícies

L’Ajuntament anuncia que no es poden penjar més pancartes a les palmeres que hi ha a la primera línia de mar. La restricció l’ha donat a conèixer l’alcalde de Lloret.

Ha estat arran de la palmera que va caure diumenge passat, la qual es va desplomar sobre un banc del passeig Verdaguer. Sortosament, en aquell moment no hi havia cap persona asseguda. Romà Codina argumenta que “el primer és la seguretat” dels vianants. Afegeix que “prenem la mesura perquè no torni a passar més”.

La palmera que va caure estava efectivament subjectant una pancarta. Va bufar una ventada, que va acabar trencant l’arbre. L’alcalde recorda que diumenge a la tarda “bufava molt de vent de garbí, la pancarta va fer de vela i va tirar la palmera a terra”. També destaca que “s’ha fet un seguiment (de l’arbre) i no tenia cap malaltia, com la de l’escabarat morrut”.

L’Ajuntament fa controls de totes les palmeres que hi ha arreu de Lloret, per a detectar les que siguin més velles i puguin generar algun tipus de perill. Aquestes es van substituint per palmeres noves.

spot_img

El + Vist