8.2 C
Blanes
Laura Just i Joana Berruezo rebent el reconeixement

Les noies del Rem Santa Cristina, primeres a la regata de llaüt mediterrani d’Empuriabrava

Els nois i les veteranes van ser tercers. El Rem Santa Cristina està d'enhorabona també perquè Laura Just i Joana Berruezo han rebut el reconeixement de Joves Promeses de l'Esport Gironí.

Laura Just i Joana Berruezo rebent el reconeixement

Darreres Notícies

L’absolut femení del Rem Santa Cristina va guanyar la regata de llaüt mediterrani de diumenge passat a Empuriabrava. Les noies van quedar primeres per davant de Cambrils i Badalona. Una membre de l’equip, Anna García-Castany, està molt satisfeta del resultat i assegura que va ser una molt bona regata.

De Santa Cristina hi van participar dues categories més: l’absolut masculí i el veterà femení, que van ser tercers. La propera regata es farà el 2 d’abril, a Sant Jaume d’Enveja.

Seguim parlant del club de rem Santa Cristina, però ho fem per destacar dos noms propis: Laura Just i Joana Berruezo. Les dues vogadores van ser guardonades com a Joves Promeses de l’Esport Gironí, en una gala celebrada el 14 de març.

El reconeixement el van rebre de la Generalitat, per haver quedat campiones de Catalunya en categoria absoluta el 2016.

Aquesta és la segona vegada que es reconeix un esportista del club, ja que el 2014 també va rebre el guardó Sergi Font, com a campió en categoria absolut masculí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist