13.8 C
Lloret de Mar

Només les persones amb el distintiu podran aparcar a la zona verda del nucli antic

L’exclusivitat per a residents era una demanda de l’associació de veïns del nucli antic i la nova zona verda centre començarà a funcionar aquest dissabte.

Operaris fent treballs per preparar la nova Zona Verda Centre (Ajuntament de Lloret de Mar)
Operaris fent treballs per preparar la nova Zona Verda Centre (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Només els residents podran aparcar al nucli antic de Lloret. L’Ajuntament prepara una zona verda al centre del municipi que serà exclusiva per als veïns de la vila.

servicios profesionales jimenez

Cal matisar, que el distintiu el poden aconseguir residents de Lloret que paguin l’impost de circulació aquí, però també hi ha algunes excepcions, com ara persones que hi tenen una segona residència o el seu lloc de treball habitual. En tot cas, però, qui no tingui el distintiu, no podrà aparcar en aquestes places del nucli antic. N’ha donat els detalls el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

“La diferència serà que només es podrà aparcar si el distintiu està activat; qui no tingui aquesta condició no tindrà dret a aparcar-hi”

Cristian Fernández

Tal com ha explicat el regidor, l’exclusivitat per a residents era una demanda de l’associació de veïns del nucli antic, atès que és una zona on hi ha menys aparcament que als altres espais del municipi tenint en compte l’elevada densitat de població.

Això sí, com en la resta de zones verdes, es buscarà la rotació de vehicles, per la qual cosa el temps màxim d’estacionament serà també de 48 hores. L’anomenada Zona Verda Centre començarà a funcionar aquest dissabte, 14 de maig. Divendres es faran les tasques de pintura.

Comptarà amb un total de 134 places i comprèn l’àmbit delimitat per les avingudes Vila de Blanes, Vila de Tossa, Pau Casals, Just Marlés i Passeig Marítim. La mesura afecta tots els aparcaments que fins ara són lliures, és a dir, en queden excloses les càrregues i descàrregues, les places reservades per a hotels o per a persones amb problemes de mobilitat.

L’aplicació d’aquesta Zona Verda Centre forma part d’una segona fase d’implantació de zones verdes a Lloret de Mar. La intenció és seguir creant-ne més, tot i que exclusiva per a residents només hi serà la del nucli antic.

“Tenim planificat ampliar la zona verda, no amb la condició que té la del nucli antic, però sí que volem ampliar a altres espais del municipi perquè estem tenint uns inputs molt bons de com està funcionant”

Cristian Fernández

Si algú encara no compta amb el distintiu per aparcar a la zona verda, el pot sol·licitar al correu electrònic [email protected] o bé demanant cita prèvia a l’OIAC. El regidor ha recordat que, per facilitar-ne el funcionament, es recomana als conductors que es descarreguin l’aplicació Aparcare.

spot_img

El + Vist