34.4 C
Lloret de Mar
Peto dels voluntaris

Nova edició del Gran Recapte d’Aliments, aquest divendres i dissabte

Més de 200 persones faran de voluntàries a Lloret aquest divendres i dissabte en la nova edició del Gran Recapte, que comptarà amb set supermercats que faran de seu. Arreu de les comarques gironines, hi ha 360 establiments i gairebé 4.000 voluntaris. El vicepresident del Banc dels Aliments de Girona, Joan Jorba, assegura que és […]

Peto dels voluntaris

Darreres Notícies

Més de 200 persones faran de voluntàries a Lloret aquest divendres i dissabte en la nova edició del Gran Recapte, que comptarà amb set supermercats que faran de seu. Arreu de les comarques gironines, hi ha 360 establiments i gairebé 4.000 voluntaris.

El vicepresident del Banc dels Aliments de Girona, Joan Jorba, assegura que és una campanya molt important que l’any passat va permetre repartir més de 2.000 milions d’aliments. Segons Jorba, cada Gran Recapte permet aconseguir reserves per uns dos o tres mesos.

A diferència d’altres edicions, aquest cop es demana als veïns que no aportin pasta i arròs, perquè ja els n’arriba per altres bandes. El que sí que volen són oli, llet i farina, entre altres.

Tots els alimnets que es recullin a Lloret es quedaran a la vila per ajudar les persones més necessitades en l’àmbit local.

spot_img

El + Vist