7.4 C
Lloret de Mar
Gràfic amb el balanç de dades

Nova Ràdio Lloret ha publicat 134 notícies durant la campanya electoral

Gràfic amb el balanç de dades

Darreres Notícies

Els professionals de Nova Ràdio Lloret han fet un seguiment exhaustiu de la campanya electoral, que acaba aquest divendres. Des de l’emissora, hem donat cobertura a tots els actes de les diferents candidatures, a més d’entrevistar cada dia a un alcaldable i organitzar el debat amb els deu caps de llista (el passat dilluns, al teatre municipal).

Aquest ‘pla de cobertura’ s’ha traduit en molts minuts de ràdio amb l’objectiu d’informar els ciutadans des de la voluntat de servei públic. Al llarg de la campanya, hem publicat 134 notícies al web de Nova Ràdio Lloret, hem penjat 113 ‘post’ a Facebook i hem fet 170 tuits, amb les imatges corresponents.

Tot plegat ha interessat la ciutadania. Les dades així ho demostren, tal i com es pot veure en el gràfic que acompanya aquesta informació. De totes les xifres que hem comptabilitzat, estem especialment orgullosos d’haver generat 38.000 interaccions amb els seguidors de Facebook i haver superat els 4.300 ‘m’agrada’ de la pàgina.

Moltes gràcies.

Us esperem aquest diumenge, 24 de maig. Tenim preparat un dispositiu especial per a les eleccions municipals de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist