5 C
Lloret de Mar
Gràfic amb el balanç de dades

Nova Ràdio Lloret ha publicat 134 notícies durant la campanya electoral

Gràfic amb el balanç de dades

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Els professionals de Nova Ràdio Lloret han fet un seguiment exhaustiu de la campanya electoral, que acaba aquest divendres. Des de l’emissora, hem donat cobertura a tots els actes de les diferents candidatures, a més d’entrevistar cada dia a un alcaldable i organitzar el debat amb els deu caps de llista (el passat dilluns, al teatre municipal).

Aquest ‘pla de cobertura’ s’ha traduit en molts minuts de ràdio amb l’objectiu d’informar els ciutadans des de la voluntat de servei públic. Al llarg de la campanya, hem publicat 134 notícies al web de Nova Ràdio Lloret, hem penjat 113 ‘post’ a Facebook i hem fet 170 tuits, amb les imatges corresponents.

Tot plegat ha interessat la ciutadania. Les dades així ho demostren, tal i com es pot veure en el gràfic que acompanya aquesta informació. De totes les xifres que hem comptabilitzat, estem especialment orgullosos d’haver generat 38.000 interaccions amb els seguidors de Facebook i haver superat els 4.300 ‘m’agrada’ de la pàgina.

Moltes gràcies.

Us esperem aquest diumenge, 24 de maig. Tenim preparat un dispositiu especial per a les eleccions municipals de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.