14.6 C
Lloret de Mar

La nova temporada teatral es presenta dilluns amb una festa oberta a tothom

Serà a les 20 hores. La cartellera presenta una oferta molt variada amb noms com Emma Vilarasau, Lluís Soler, Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla, Justo Molinero i Pablo Carbonell.

Cartell de la programació
Cartell de la programació

Darreres Notícies

Emma Vilarasau, Lluís Soler, Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla, Justo Molinero i Pablo Carbonell són alguns dels actors que passaran pel teatre de Lloret aquesta temporada.

Una temporada que arrenca el 28 de gener i que inclou 33 propostes, entre funcions professionals i amateurs, espectacles de màgia o poesia, concerts, cinema i propostes familiars. El regidor de Cultura, Albert Robert, assenyala que s’ha intentat buscar una oferta molt variada, que pugui atraure un públic ampli.

Tot plegat es presenta aquest dilluns, en una festa oberta a tothom, on es farà un petit espectacle i hi haurà un refrigeri. A més a més, tothom que hi assisteixi tindrà l’opció de comprar tres entrades pel preu de dues. A més a més, s’han creat diferents paquets promocionals, com ara un pack de màgia, un d’infantil o un de dansa.

La temporada teatral també inclou l’Espai Off, que passarà per l’hostal Vila del Mar, Ses Escoues i el mateix teatre. La presentació de tot plegat es farà dilluns, a les vuit del vespre, al teatre. L’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist