7.6 C
Lloret de Mar

Nova ubicació i nou format a la segona edició de l’Esplaia’t

La festa dels esplais de Lloret es farà aquest dissabte a la tarda entre la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer i comptarà amb jocs i tallers, però també amb diferents espectacles.

Esplaia't 2021 (El Puntet)
Esplaia't 2021 (El Puntet)

Darreres Notícies

Aquest dissabte se celebra una nova edició d’Esplaia’t, la festa dels esplais de Lloret de Mar. Serà la segona edició i, com a novetats, es durà a terme a la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer i compta amb un format nou.

La festa començarà a les quatre de la tarda i s’allargarà fins al vespre, amb jocs i tallers per a totes les edats i també amb diferents espectacles: a les quatre de la tarda, serà el torn per als més petits, amb la companyia Ruskus Patruskus; a dos quarts de sis, el lloretenc Joan Herrera oferirà un espectacle de màgia; a les vuit, s’ha programat un concert amb Xavi Fornaguera i Guillem Costa. A més a més, a les sis de la tarda es repartirà xocolata per a tothom.

L’organització va a càrrec de quatre esplais de Lloret (Capicua, Xoc, Dofins i Bimbirimboines), amb la col·laboració del Puntet. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, anima tots els infants i joves de Lloret a participar de l’activitat.

“Volem que vinguin molts infants i joves de Lloret i s’ho passin molt bé, que puguin participar de totes les activitats i celebrar l’educació en el lleure que tant important és en un municipi com Lloret”

Marina Nicolàs
Esplaia't 2021 (El Puntet)
Esplaia’t 2021 (El Puntet)

La regidora assegura que la primera edició va anar molt bé i espera que l’esdeveniment s’acabi consolidant, tant per fer passar una bona estona als nens, com per fer un reconeixement a tots els monitors.

“Fer un reconeixement i posar en valor la feina que fan tots aquests joves de Lloret” La segona edició de l’Esplaia’t es farà aquest dissabte a la tarda, entre la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer.

Marina Nicolàs

La segona edició de l’Esplaia’t es farà aquest dissabte a la tarda, entre la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer.

spot_img

El + Vist