7.2 C
Lloret de Mar

Núria Sala és la convidada al “Veu de Dones” d’aquest vespre

Amaranta Gibert i Anna Pascual entrevistaran a la reconeguda historiadora local. Serà a les vuit del vespre a la Carpa.

Núria Sala
Núria Sala

Darreres Notícies

La historiadora lloretenca Núria Sala és la convidada aquest vespre a l’anomenat Veu de Dones. La iniciativa consisteix a fer una entrevista en forma de conversa, tal com ha explicat una de les entrevistadores, Anna Pascual, que estarà acompanyada d’Amaranta Gibert, amb la previsió que el públic també pugui dir-hi la seva.

servicios profesionales jimenez

Segons Pascual, Núria Sala és una persona amb molt de coneixement que pot aportar un punt de vista molt interessant sobre el paper de la dona a la societat, perquè “sempre ha defensat els drets de la dona en tots els àmbits que ha pogut”.

A més a més, la xerrada posarà èmfasi en el que s’ha anomenat les “dones invisibles”, que és la generació de dones que van començar a anar a la universitat, però que mai no han obtingut el mateix reconeixement que obtindria un home, com és el cas de la Núria Sala.

Pascual afegeix que la conversa d’aquest vespre serà molt interessant perquè Sala té la capacitat de fer-se escoltar amb molta facilitat.

L’entrevista – conversa amb Núria Sala es farà avui, a les vuit del vespre, al local de la Carpa, i l’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist