13 C
Lloret de Mar
Cartell del premi Joan Llaverias.

Obert el termini per participar en el premi Joan Llaverias, de contes infantils amb il·lustracions

El requisit principal és que la història, que ha d’anar adreçada a infants de fins a sis anys, estigui relacionada amb Lloret de Mar.

Cartell del premi Joan Llaverias.

Darreres Notícies

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

Ja s’han presentat les bases per participar en la catorzena edició del concurs de contes il·lustrats Joan Llaverias. Com sempre, el requisit és que la història, que ha d’anar adreçada a infants de fins a sis anys, estigui relacionada amb Lloret de Mar.

L’import del premi és de 1.000 euros i el guanyador es donarà a conèixer en la celebració de la Nit de la Cultura. Hi poden participar totes aquelles persones majors de 18 anys, amb obres originals, inèdites i escrites en català que no hagin estat premiades en altres certàmens.

Cartell del premi Joan Llaverias del 2021.

La valoració del jurat tindrà en compte, entre altres, els següents aspectes: que els continguts dels contes s’adeqüin a infants menors de sis anys, que la temàtica estigui relacionada amb Lloret i que hi hagi equilibri i harmonia entre el text i la il·lustració. La resta de condicions es poden consultar a les bases, publicades al web de l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, anima a tothom a crear contes i formar part del concurs. Els interessats en participar en el catorzè premi Joan Llaverias tenen temps de fer-ho fins al 26 de març.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.